1 Mayıs'a yine gölge düşürülmüştür

1 Mayıs Taksim kutlamalarında Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu’ya yönelik çirkin saldırı ve sonrasında yaşanan arbedede Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar platformdan düşerek kolu kırılmıştır.

Memur ve işçi konfederasyonunun ortak girişimi ile Taksim’de gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarında, bayram kutlamak yerine, Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu’yu konuşturmamak amacıyla platform önünde bekleyen provakatif bir grup, platforma yönelik saldırısı sonucu arbede yaşanmıştır. Yaşanan arbede sırasında platformda bulunan sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar düşerek kolu dirsek kısmından kırılmıştır.

Genel Başkana ilk müdahale Şişli Etfal Hastanesi’nde ardından da Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmıştır. Sağlık-Sen Genel Sekreteri Sayın Menderes Turbay’dan aldığımız haberlere göre başkanın sağlık durumunda endişe verici bir sorun bulunmamaktadır.

Memur Dernekleri Federasyonu olarak Sayın KUMLU ve Sayın KAÇAR başkanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.