Bilindiği üzere ülkemizde bu günlerde iç barışa ihtiyacımız üst seviyededir. Memur Dernekleri Federasyonu tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyarbakır’da başlatılan “Merhamet Eğitimi”projesinin Diyarbakır’dan başlatılarak tüm ülkeye yayılması federasyonumuzca çok anlamlı bir hareket olarak değerlendirilmiştir. Bu sebeple federasyonumuzun tüm yetkili kurullarının iittifak ile aldığı karar ile Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof.Dr.Mehmet Görmez’e DOSTLUK VE BARIŞ ÖDÜLÜ takdim edilmiştir.

Bu anlamda; Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay ve bağlı dernek başkanlarından oluşan heyet,  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ i makamında ziyaret ederek Dostluk ve Barış Ödülünü takdim etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, yurt içi ve yurt dışında başlatılan “Merhamet Eğitimi” projesinin dostluk ve barışa sağladığı katkı nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ e kamu adına teşekkür etmek amacıyla bu ödülü takdim ettiklerini ifade eden Başkan Özbay, projenin  yurt içi ve yurt dışında oldukça etkili olduğunu dile getirdi. Başkan ÖZBAY, sözlerine şöyle devam etti:

“Merhamet Eğitimi” projesi kapsamında kaydedilen bu ilerleme ve gösterilen bu başarının mimarı Sayın Prof. Dr.Mehmet Görmez’e  Dostluk ve Barış Ödülü ile kamu adına teşekkür etmeyi  istedik.  Bu anlamda kendisini makamında ziyaret ederek hem ödülümüzü takdim ettik, hem de devam eden çalışmalar hakkında bilgi sahibi olduk. Aynı zamanda federasyonumuz hakkında Federasyon olarak ülkemiz ve insanlık adına yapılan her türlü faydalı çalışmanın yanında olacağız” dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv